Contact 0229 - 343 700

Vind een dealer in de buurt

Het Talent van deselectie

Als werkgever wilt u controle hebben over de koers van uw bedrijf. Het hebben van voldoende goede medewerkers is hierbij cruciaal. In een tijd van economische groei en een toenemende schaarste van gekwalificeerd personeel op de arbeidsmarkt wordt het steeds lastiger om de juiste mensen te vinden. De concurrentie om deze talenten te binden neemt toe. Hoe zorgt u ervoor dat ze voor uw bedrijf kiezen als u hen nodig heeft?

Kandidaat Experience!

Het positief beïnvloeden van het werkgeversimago is in veel bedrijven een hot topic. En dat is niet zo gek; een sterke company branding draagt bij aan het aantrekken van de juiste mensen. Een belangrijke factor die uw imago beïnvloedt, is de Kandidaat Experience: de totale ervaring die een sollicitant opdoet met uw organisatie tijdens het recruitmentproces. Vanaf het lezen van de vacature, tot het eerste contact met uw organisatie en het eventuele aannemen van de sollicitant. 

De Selectie kan u adviseren en ondersteunen tijdens het gehele recruitmentproces. Wij schrijven wervende teksten, leveren interim recruitment-support, voeren gesprekken en dragen bij aan het verstevigen van uw positie op de arbeidsmarkt als werkgever.

Laten zien dat u een uitdagende werkplek te bieden heeft en uw huidige medewerkers het naar hun zin hebben is de sleutel voor succes. Daarnaast is het belangrijk dat u zichtbaar bent voor uw doelgroep. In dit geval niet uw klanten, maar uw potentiele nieuwe medewerkers. De Selectie kan u bij deze activiteiten ondersteunen zodat u zichzelf kunt presenteren als aantrekkelijke werkgever. Samen met De Selectie begint u daarnaast direct met het opbouwen van een talentpool, uw eigen selectie. Door een relatie op te bouwen met uw eigen selectie leert u hen niet alleen kennen, u bouwt tegelijkertijd aan de toekomst van uw bedrijf. Het resultaat? Nooit meer een vacature.

Een eigen selectie van talent verzorgd door De Selectie? Of bent u liever zelf in de lead? Beide opties zijn mogelijk. Samen met u kijken wij naar de beste oplossing voor uw bedrijf. Meer weten? Doe de Quickscan of laat ons u terugbellen voor een vrijblijvend adviesgesprek.